close
Menu

Inschuurtechniek

AVR inschuurtechniek de betrouwbare keuze voor capaciteit en productkwaliteit

AVR CSB2600 XL

AVR STORTBUNKERS

Productvriendelijk en een hoge reinigingscapaciteit gecombineerd met een groot gebruiksgemak. De AVR stortbakken zijn er in verschillende maten en reinigingsniveau 's te krijgen. De modellen bestaan uit; CSB 400, CSB Euroline, CSB 2600.

AVR CDVE 1600-65 2 duoband

AVR DUOVERLENGBANDEN

De flexibele schakel in de inschuurlijn. AVR duoverlengbanden bieden u een hoge capaciteit zonder productbeschadiging. Eenvoudig te verplaatsen en met een groot bedieningsgemak. AVR levert twee verschillende modellen; de CDVE65 met als bandbreedte 65cm en de CDVE80 met als bandbreedte 80cm. Beide modellen zijn leverbaar leverbaar in 2X6m (1200) of 2X8m (1600).

AVR CTK 1050 Transsporteur

AVR TRANSPORTEURS

AVR levert met de AVR CTK verschillende typen transporteurs. De transporteurs onderscheiden zich door een solide constructie en een hoge capaciteit. Alle transporteurs zijn voorzien van een rubberen high chevron band met 32 mm hoge meenemers welke in trogvorm loopt.

Er zijn verschillende modellen transporteurs. De basisversie de AVR CTK 800/65 (8m/65cm band) en de langere versies CTK 950/70 (9.5m/65cm band) en CTK 1050/85 (10,5m/ 80cm band)

AVR CTHV Hallenvuller

AVR HALLENVULLERS

De doordachte hallenvullers van AVR kenmerken zich door efficiëntie en productvriendelijkheid. Zo wordt elke opslag snel en gelijkmatig gevuld. De hallenvullers hebben een sterke constructie en zijn door de dubbele aandrijving van de hoofdwielen makkelijk manoeuvreerbaar. De AVR hallenvullers zijn in verschillende bandbreedtes en uitschuiflengtes verkrijgbaar. Door de grote oversteek wordt het verzetten van de machine tot een minimum beperkt. De modellen zijn de CTHV 70 (65cm band) en de CTHV85 (80cm band).

 

AVR kistenvuller

AVR KISTENVULLERS

Door de capaciteit van de AVR Logimax kistenvuller staat 1 ding vast, uw heftruck staat niet stil. Daarnaast worden de kisten gelijkmatig afgevuld zonder strortkegels of beschadiging.

 

Voor meer informatie stuur een Email, of kijk op de AVR website.

Vragen? Neem contact op met ons team!