Fairwaymaaiers

 • Fairwaymaaiers

 • Fairwaymaaiers

 • Fairwaymaaiers

 • Dezelfde kwaliteit, meer capaciteit

  De nieuwe 8900A Precision Cut Fairwaymaaiers

  Meer weten

Fairwaymaaiers

Fairwaymaaier-brochure

Brochure downloaden: Fairwaymaaiers, are available in the of dealer GroeNoord

De nieuwe A-serie geeft u wat andere fairwaymaaiers u niet kunnen geven: een consistente, eersteklas maaibeurt die eenvoudig te regelen is.


PrecisionCut Fairwaymaaiers, are available in the of dealer GroeNoord

PrecisionCut

Altijd perfect.

Zoals iedere golfer weet, heb je niets aan vaardigheid zonder herhaalbaarheid. Met de nieuwe A-model fairwaymaaiers zorgt zelfs een onervaren bestuurder niet één keer voor een topafwerking, maar elke keer weer.

7500A PrecisionCut

7700A PrecisionCut

8700A PrecisionCut

8900A PrecisionCut


E-Cut Hybrid Fairwaymaaiers, are available in the of dealer GroeNoord

E-Cut Hybrid

Minder hydraulische leidingen. Betere bedrijfszekerheid.

E-Cut Hybrid technologie van John Deere is een toonaangevende technologie, die nu ook beschikbaar is op fairwaymaaiers. Het geeft u het volledige vertrouwen van elektrische maaikooiaandrijvingstechnologie en zorgt ook voor lagere geluidsniveaus en brandstofkosten. En doordat de individuele maaikooiregelaars zorgen voor een constante maaikooisnelheid, blijft de maaikwaliteit constant. Probeer er één uit op uw baan en we zijn ervan overtuigd dat u het met ons eens zult zijn: het is tijd om over te stappen op elektrisch!

7500A E-Cut Hybrid
8000A E-Cut Hybrid


Vijfdelig kooimaaier Fairwaymaaiers, are available in the of dealer GroeNoord

Vijfdelige kooimaaiers

Voor een buitengewone productiviteit, een zuivere maaibeurt en een hoge duurzaamheid biedt de 1905 vijfdelige kooimaaier het perfecte pakket. De maaieenheden zijn gemakkelijk in één keer op te tillen met de Quick lift knop. Deze ligt binnen handbereik op de CommandARM armleuning om manoeuvres aan het eind van de maaistrook te vereenvoudigen of om gemakkelijk naar het volgende maaigebied te rijden.

1905

Fairwaymaaiers, are available in the of dealer GroeNoord