Multifunctionele Compacttrekkers

 • 3 serie

  Ervaar Power Management

  Meer weten
 • 4 serie

  Ervaar Premium comfort en bediening

  Meer weten
 • ComfortGard cabine

  Voor de NIEUWE 3r en 4r serie

 • Stevige tractoren voor stevige klussen

  Multifunctionele compacttractoren

 • 1 serie

  Ervaar de mogelijkheden

  Meer weten

Multifunctionele Compacttrekkers

Hoe groot de tractor ook is die u kiest, één ding blijft gelijk – superieure prestaties. Elke tractor in het assortiment is bij uitstek geschikt voor veeleisende toepassingen. U ziet het meteen: dankzij op hoge prestaties gerichte details en opties als krachtige motoren met een hoog koppel, gebruiksvriendelijke tweepedaals automatische transmissies en de beste volledig geïntegreerde cabines in hun klasse kunnen deze tractoren alle klussen aan, hoe zwaar ook. Laat hun afmetingen u niet misleiden. Dus pas eerst uw verwachtingen aan en stap dan naar uw John Deere-dealer om de tractor te vinden die bij u past.


1-Serie Multifunctionele Compacttrekkers, are available in the of dealer GroeNoord

1-Serie Multifunctionele compacttractoren

Ideaal voor maaien, laden, grondbewerken en vele andere werkzaamheden. De 1R-serie multifunctionele compacttractoren zijn zo veelzijdig als u nodig hebt, zowel voor hoveniersbedrijven en gemeenten als voor landeigenaren die grote oppervlakken moeten onderhouden.

1026R


2R-serie Multifunctionele Compacttrekkers, are available in the of dealer GroeNoord

2-serie Multifunctionele compacttractoren

Hoewel de tractoren van de 2R-serie klein genoeg zijn om in een garage te stallen of in krappe ruimtes te gebruiken, hebben zij de duurzame kenmerken van hun grote broers om alle werkzaamheden aan te kunnen, zowel voor hoveniersbedrijven, gemeenten als landeigenaren.

2026R
2036R


3-serie Multifunctionele Compacttrekkers, are available in the of dealer GroeNoord

3-serie Multifunctionele compacttractoren

Bouwen, maaien, graven, grond bewerken - van zonsopgang tot zonsondergang - het kan allemaal op één dag. Daarom hebben we de 3-serie compacttrekkers in elk opzicht eersteklas gemaakt… en letterlijk vanaf de grond opgebouwd.

3036E
3033R
3038R
3045R


4-serie Multifunctionele Compacttrekkers, are available in the of dealer GroeNoord

4-serie Multifunctionele compacttractoren

Introductie van de geheel nieuwe 4M- en 4R-serie – afgeladen met eersteklas geavanceerde technologie en toonaangevende functies die u nergens anders zult vinden. Eén blik is genoeg om te zien waarom de 4-serie echt de nieuwe koning onder de compacttrekkers is.

4049M
4066M
4049R
4066R


Multifunctionele Compacttrekkers, are available in the of dealer GroeNoord