close
Menu

VA Keur

Image

Veilig werken begint bij goed onderhoud. Keuren is dan belangrijk en vaak zelfs verplicht. Is het niet door afnemers, dan is het wel door de ARBO-wet. Door uw machines regelmatig te laten keuren door een VA-keur keuringsbedrijf, voldoen uw machines aan de huidige geldende veiligheidseisen en dragen zij bij aan betere ARBO omstandigheden.

GroeNoord is VA-keur gecertificeerd en is gerechtigd om uw arbeidsmiddelen en elektrische gereedschappen te keuren. Hieronder vallen o.a. ook uw heftruck, tractoren en andere landbouwmachines. Aan de hand van het VA-keur inspectiesysteem, keuren speciaal daarvoor opgeleidde keurmeesters uw machines. De keuring wordt uitgevoerd conform vastgelegde procedures, die vooraf met u worden besproken. Van elke gekeurde machine ontvangt u een schriftelijke rapportage. De keurmeesters kunnen uw goedgekeurde machines voorzien van een VA-keur sticker. Het VA-keurmerk geniet het vertrouwen van de Arbeidsinspectie.

De heftruckkeuring is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis. Hierdoor blijft uw heftruck altijd een veilige machine om mee te werken. Bij de keuring worden alle, voor de veiligheid belangrijke punten gecontroleerd en desgewenst gerepareerd. Wij begrijpen dat de heftruck een machine is die moeilijk gemist kan worden. Voor een vervangende heftruck kan dan ook altijd gezorgd worden.

Vooruit lopend op nieuwe regelgeving is een van onze monteurs al in het bezit van het certificaat voor SKL-trekker keurmeester. Uw trekker kan dus gekeurd worden volgens de laatste wet en regelgeving. De prestaties van uw trekker kunnen gemeten en in beeld gebracht worden aan de waterrem. Ook hier komt de John Deere Service ADVISOR weer van pas voor een nog betere controle van uw tractor